keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kauniin keväiset


 
 

 
 Kynttilänvalo peilaa liekkiään yönmustaa ikkunaa vasten. Lasin takana pakkanen tiukentaa otettaan ja hartiat vaativat peitoksensa paksun villatakin.
 
Katuvalo antaa valonsa jäiseen lumen pintaan ja saa sen herkästi kimaltamaan. Kadulla kävelee yksin ajatuksissaan iltavuorolainen, tarttuu kylmästä takkinsa helmoihin ja nopeuttaa askeleitaan. Minä kääriydyn ajatuksiini, pelonsekaisiin ilonpisaroihin...
 
Pehmeän hidas vapaapäivä. Kulutetut yksinäiset kilometrit, joissa moottoritien sula suhisi pyörien alla. Tyhjä ja hiljainen koti, tänään niin kaunis ja äärettömän rakas!
 Olohuoneen pöydälle lasken kolme herkkää, sinistä kuviota ja pidän niiden sujuvasta, vaaleasta sovusta. Silmäilen ostettuja pieniä kulhoja ja löydän niiden pinnalta kotonakin kevyen huolettomuuden...
 
Päivä kirii lopulta jo puoliyöhön.Taivaan kirkkaat pakkastähdet tuikkivat lempeiden unien toivotuksen ja lupaa aamun askeleen alle mukavasti rapsahtelevia pakkaslätäköitä.
Toivon Sinulle kaunista unta ja vieläkin kauniimpaa tulevaa huomista!
 
❤ Se, joka poikkeaa polulta, löytää uusia polkuja. ❤
-Niels Kjaer
 
Mari

4 kommenttia:

 1. Kauniisti kirjoitat jälleen <3 Valtavan kauniit nuo siniset munat! Mistä olet ne löytänyt? Kaunista tätä päivää sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Munat löytyi Tigeristä, koskikeskuksesta. Mukava kauppa- kaikkea pientä ja hyvällä hinnalla. Olisi pitänyt ostaa muutama enemmän?! Kupit on myös sieltä :)

   Poista
 2. Kaunista täällä luonasi! Sanasi helähtivät kuin vaimea kaunis iltasoitto ajatuksissani!Valo saa ihmeitä aikaan! Mieli asettuu hiljalleen pääsiäisen riemuun. Sen sanoman äärellä on hyvä levähtää ja katsahtaa kiitollisin silmin korkealle! Linnun laulussa olen kuulevinani jo kevään tulon ilon ja lämmön!
  Iloitaan!

  VastaaPoista