maanantai 22. huhtikuuta 2013

uusia ilmeitä




 
Sunnuntain illassa kulutin keittiöjakkaraa askelma toisensa jälkeen. Maalipurkin pohjalta löytyy enää pieni helmi, loput ovat seinille suditut.
 
Kodissamme on huone, jonka oven on mieluusti sulkenut perässään. Olohuoneen kyljessä toiminut lastenhuone, rojuhuone, varasto... Kyllä me vanhemmat siellä tovi yömmekin nukuttiin, mutta lopulta palasimme lasten lähelle yläkerran aulaan. Toimettomat viimeviikon päivät jylläsivät ja hoputin mieheni sähköisiin töihin. Eilen illalla kuorrutin tuon maaliin, peitin maalin alle lasten seinille piirtelemät kuvat ja leimasimella vedetyt värikkäät kuviot. Ihastuin valtavasti maalin alta kuultavan tapetin muuttuneeseen, hopeisenvalkoiseen vivahteeseen. Ripustin verhot ja kannoin huonekalut...
Kyllä minä siellä olen kovasti tänään viihtynyt! Vein muutaman orvokin ikkunalle aurinkoa ottamaan ja laitoin musiikin soimaan.
 
Kirpputorilta löytynyt hyllykkö löysi mainiosti paikkansa huoneen seinältä ja sinne tulee joskus se valkoinen vanha liinavaatekaappikin.
Terassille tuotiin eilen pihakalusteet ja juotiin pöydän ääressä kevätpäivän auringon alla ensimmäiset kaakaot. Tunti sitten leivoin kahvipullaksi nopean sokerikakun. Gluteenittoman version tein, mutta niin hyvää siitä tuli että teen toistekin :)
 
Aurinkoa!
<3, Mari
 
***
"Milloinkaan emme kuule toisiamme
niin hyvin
kuin hitaina hiljaisina iltoina,
kun istumme pitkään kaksin
ja kuuntelemme hiljaisuutta."
-Tommy Tabermann-

10 kommenttia:

  1. Ihania puuhia :) Mukavaa kevään alkua teille <3

    VastaaPoista
  2. Kaunista olet saanutkin aikaan! Minun luokseni saapuili kevätflunssa. Lepoa kotosalla ohjelmassa nyt. Pikkuisen pyrkivät ajatukset karkaamaan työhön, missä tekemiset jäivät pahasti puolitiehen.
    Ai, että minäkin odotan ensimmäisiä terassikupposia! Eilen ihmettelin ikkunan takaa ,kun lapset rakkaan kanssa terassia pesivät ja kalusteita kantoivat.

    Niin viisaita puhuu TT runossaan. Hitaus ja hiljaisuus voivat toisinaan olla kovinkin hoivaavia!

    Hellää hiljaisuutta ja valonsäikeitä lähellesi! Voi hyvin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tinttarus <3
      Itsellänikin nuhainen tunne alkaa kiipimään vierelle mutta yritän karkoittaa sitä tänään inkiväärin kera ;)

      TT kirjoittaa ajatuksia herättäviä runoja, niin tässäkin...

      Poista
  3. Kuulostaa mukavalta puuhalta, ja kauniin hyllyn olet löytänyt. Sopivasti rouheutta ja kevyttä ilmavuutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hylly on kaunis ja seinällä vielä kauniimpi. Tuo rosoisuus siinä viehätti ja hiukan kulunut maalipinta. Puhtaalla pohjalla näyttää juuri sellaiselta mistä valtavasti pidän!

      Poista
  4. Heippa. Meidän Muru nosti arpalipukkeesi Kesäkoteja kirjan arvonnassa. Laitatko ripaustunnelmaa.blogspot.comiin yhteystiedot jotta saan palkinnon postiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihanaa!!! :D
      Kiitos murullesi ja kiitos Sinulle <3
      Viestiä tulossa...

      Poista
  5. Ihanalta näyttää!
    Mun blogissa on Sinulle haaste!

    VastaaPoista