maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pitkään venynyt tunnustus

 
Miellyttäviä tällaiset tunnustukset joiden kautta todella löytää aina uusia ihanuuksia! Niihin voi jäädä koukkuun ja heidän luonaan tulee vierailtua ihan päivittäin. Ei aina ehdi kommentoida, mutta visiitti on vain tehtävä, muuten saattaisi jokin herkullinen inspiraationpiikki jäädä uupumaan ;)
 
Tämän blogin kautta sain jo maaliskuussa tunnustuksen, mutta en ole siihen saanut tarpeeksi aikaa palata. Tästä löydöstä on tullut kohdallani yksi takuuvarma kestosuosikkini ja sen kautta muutama muukin! Kiitos tunnutuksesta tuolle suloiselle naiselle <3
 
Tunnustuksen ohjeet ovat tällaiset:

Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle. Valitse 5 ihanaa bloggaajaa (jolla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja saatat löytää uuden blogituttavuuden.

Alppihovista haluan antaa tunnustuksen seuraavien osoitteiden takaa löytyville blogeille:
 
 
***
 
Tänään lumihiutaleet ovat leijailleet ehkä kauniimmin kuin koskaan. Auringon valossa hiljaa lipuivat maahan ja loistivat kuin timantit. Uskomattoman kaunista katsella ja miellyttäviä koskettaa <3
Pyykkinurkka on pauhannut villisti huristen ja monen monta pyykkivuorta on viikattu pienen miehen kera kaappeihin käyttöä odottamaan. Puhtaan pyykin tuoksu- se on tuoksu johon ei koskaan kyllästy.
 
Ihan viimeisiä päiviä viedään opiskeluissa ja lauantaina on ehkä silmäkulmassa kiiltävät onnen mukanaan tuovat kyynelpisarat! Noin 15 vuoden takainen haave toteutui (ehkä- mikäli näytöt ovat hyväksytysti pe mennessä suoritetut) ja on aika haistella uusia tuulia. Etsiä jälleen oma paikkansa ja nauttia kaikesta mitä se on valmis osakseni antamaan.
 
Lempeitä tuulenpuhalluksia myös Sinulle ja lumihiutaleiden läpi paistavia auringonsäteitä <3
Mari

3 kommenttia: