tiistai 16. lokakuuta 2012

Valmis!


 
Iltapuuhat tehtiin täällä tänään. Se valmistui illan tullen ja on mukavan valoisa. Vaikka valkoinen hunnuttaa enenevässä määrin koko kotiamme, täytyy todeta että erityisen hyvin valkoinen sopii hämärään yläkertaan, jonka katto viistää siivut huonetilan molemmilta sivuilta.
 
Huomenna täytyy sisustaa <3
 
Valoisaa viikkoa sateisen syksyn keskelle,
Mari
 

6 kommenttia:

 1. Onpas tunnelmallista, ihana seinä. Pääset sisustelemaan... se on aina yhtä ihanaa, kun huone on tyhjä ja saa aloittaa alusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vallankin tuo vaakapaneeli, levyjen alta paljastunut on ihan paras kaikista. Pikkuhiljaa siis... ;)

   Poista
 2. Kaunista, valkoista ja puuta ! Tykkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin tykkään, kauan sitä odotettiinkin! :)

   Poista
 3. Oi, kaunis! Meillekin laitettiin valkoista paneelia uuden vessan seiniin, tykkään siitä - ei aina tarvitse olla sitä laattaa joka paikassa :)
  Onko tuo paperiteline sama, mikä vilahti aikaisemmin jo täällä? Mistähän sellaisen voisi löytää? Rupesi mieleni tekemään samanmoista... meidän vessa vielä vailla sitä paperin pidikettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! Oltiin ihan samaa mieltä, kun kyseessä on ns. kuivatila kuitenkin. Tuolta löytyy ihan puulattiakin- alkuperäinen. Laatta sitten tuohon keskikerrokseen, joka sitten joskus tulee olemaan se käytetyin vessa.

   Ostin nuo paperitelineen Lundagårdenin, http://www.lundagard.fi/webshop/ nettiputiikista. Silloin viimeisiä vietiin, mutta josko olisivat saaneet niitä lisää. Toivottavasti onnistut löytämään, nätit ovat!! Jos joku osaa vinkata mistä saisi telineen tapaista pyyhetankoa/koukkuja, niin vinkata saa!!

   Poista