maanantai 29. lokakuuta 2012

Helmet 
 
 
Glögilasin kylki lämmittää, kylkiäisenä sokerihelmin koristeltu piparkakku. Kotinurkissa luistelee kylmästi alkutalven viileys, se puskee sisään erityisesti pikkuovien välistä, olohuoneen kyljessä. Sohvalla istuskellessa on mukava kaivautua viltin sisään ja nostaa lapsien valkoinen jääkarhujättiläinen jalkojen peitoksi. Pöydällä lepäilevät kaapista vuosien varrelta kaivetut ja kaverilta lainatut joululehdet, vaikka eihän niihin ehdi kunnolla syventyä. Onpahan silti mukava muutama sivu silloin tällöin silmäillä, aina kun pieni tauko heltiää.
 
 Villasukkapinot on käännetty jo moneen kertaan eikä niitä ilman voi lainkaan olla! Onni on omistaa niitä paljon- on varaa valita, mikä väri milloinkin mieltä kutkuttaa ja kuinka korkealle säärtä varren on hyvä milläkin hetkellä yltää... ja tarvittaessa niitä voi aina kutoa lisää. Pitkävartisia, palmikollisia, tai muuten vain sellaisia, joiden varret rullaavat mukavan huolettomasti kurtulle <3
 
 Lipaston päällä lepäilee tällä hetkellä kauniina sunnuntain ostoksena hopeiset helmet. Niissä on kelmeän viileä valo, mutta tunnelman antajana vertaansa vailla. Juuri nyt en niitä siedä kuitenkaan kovin katsella, sillä  pään ympärillä puristaa jälleen jyskyttävää kipua, joka on kestänyt jo pidemmän tovin....
 
Murut unille, minä perässä ja jälleen uutta aamua ja päivää kohti.
Kauniita unia myös Sinulle,
 
Mari

8 kommenttia:

 1. Onpa kauniin sävyisiä tunnelmakuvia!!!
  Hymyjä viikkoosi♥

  VastaaPoista
 2. Voi minäkin niin rakastan villasukkia, ja vielä uupuu monet eri tunnetiloihin ja asuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Villasukkia ei voi olla koskaan liikaa <3

   Poista
 3. Täällä nakataan heti villasukat jalkaan kun päästään kotiin. Eikä pelkästään siksi että vanhan rintamamiestalon lattiat ovat joskus aika kylmiä. Ihania ja kauniita nuo hopeahelmet.

  Nyt löysin tänne eksymättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana. Villikset on ihan parhaita <3 en todellakaan voisi elää ilman niitä!!
   Mukava kun jätit viestin, toivottelen sinulle lempeää loppuviikkoa!!

   Poista
 4. Hei, miten en ole eksynyt tänne aiemmin?! No, nyt eksyin ja jäin samantien lukijaksi :) Ihailin noita samoja valopalloja kaupassa alkuviikosta, mutta jätin vielä hyllyyn. Näyttävät niin kauniilta sinun lipastosi päällä, että nyt alkoi harmittaa kun jätin ostamatta. Taas joku kumma nuukuuspuuska ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että eksyit nyt :) tervetuloa alppihovin hileitä kurkkimaan.
   Minä päätin kerrankin, yleensä nuukuuspuuskassa siis jätän minäkin ostamatta- että nyt maksan ne koska olivat NIIN herkät ja oman näköiset.

   Lämmintä viikonloppua sinulle!!

   Poista