lauantai 6. lokakuuta 2012

Pöytä
 Kirpparitavaroiden paljouden keskeltä pilkistää jotain sinistä sekä puisevaa.
...se tunne, kun tuntee halkeavansa liitoksistaan, kun silmäilee kysyvästi ystäväänsä silmästä silmään, hymy huulen pielissä kihelmöiden... Se osui ja kolahti. Ihan heti! Hintalapussa luki 25 rahaa, joten matkaani lähti.

Päänsisällä kuplii kymmenittäin idoita juuri nyt, sisustuskirjan sivuja olen pöyhinyt eilisen jälkeen tuon tuosta. Tällä erää lastenhuoneet kiehtovat erityisesti ja pöytä majoittuikin siksi rasavillin miehenalun pikkuautoilla täytettyyn huoneeseen.

Tukkoisuus alkaa väistyä tieltä, vaikka lääkekuuri saa voimaan pahoin. En välitä siitä, tuntuu nimittäin niin upealta kun päässä ei jatkuvasti vihlo tai jyskytä!

Syksyisten lehtien sadetta,
Mari

8 kommenttia:

 1. Huippuhieno pöytä! Ihanat värit ja niin kauniin pelkistetty :) Nyt on flunssat sitkeässä...onneksi alat parantua! Mulla on vielä niin kova yskä, että pelkään kylkiluiden rapsahtavan poikki:/ Onneksi yskäkin on parempi kuin eilen!

  Ihanaa inspiraation jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös niin hurjasti <3 Ainoa, joka hitusen silmään pistää on tuo punainen reuna, mutta, jospa se siitä ajatuksissa tasoittuisi sopivaksi ;)
   Minä en ole yskinyt, mutta poskiontelotulehdus sai pitkään lämpöilemään ja kuumeenkin nousemaan. Jokasyksyinen vaiva...

   Poista
 2. Näyttääpä hienolta tuo pöytä. Ja varmasti on järkevää hankkia nimenomaan pikkumiehen huoneeseen elämää nähnyt ja kolhuja pelkäämätön huonekalu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Juu, tämä yksilö ei takuulla laita hanttiin vaikka pöytäpinnalle rakentuisi monsteriautojen show! Harvoinpa ihan näin kiva löytö osuu kohdalle, olen siis todella tyytyväinen että joskus onni osuu minunkin kohdalleni.

   Poista
 3. Voi minkä aarteen löysit ja edukkaasti !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarre todella <3 ja hintakin ihan kohdallaan opiskelijabudjetille ;)

   Poista
 4. Voi Mari, eksyin pitkästä aikaa ihastelemaan blogiasi, ihana! Koska saa kahvia ;)? t.Peetu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos <3 Mä lupaan keittää kahvit, ihan varmasti heti kun opiskelu antaisi hitusenkin enemmän "hihnaa" :) Olisipa ihana nähdä!!! <3

   Poista