torstai 5. joulukuuta 2013

Lumihiutaleiden aikaan

 
 
 
 
Hiljaa leijuu maahan hiutaleet.... <3
 
Valkoiset hahtuvat ovat lepytelleet pihamaata ja ajatuksia kokonaisen aamun ajan. Valo tulvii ikkunoista ja kirkastaa valkoiseksi maalattujen seinien pintoja.
Eilinen ajatusten lepuutus loi uutta ja seinille napsuttelin pienet naulat valokuvia varten. Yksinäisiksi jääneet seinäpinnat saivat uudet tuttavuudet vanhasta kipsitaulusta ja valkoisista, vanhoista vauvantossuista.  Aamulla huomasin ikkunalaudan hyasinttien heränneen kukkimaan, pienin nupuin, kohti ikkunasta läikehtivää valoa.
 
Olen selaillut ahkerasti kuvia kirjasta Kaunis Pieni Joulu ja muhitellut ajatusta kokeilla siinä olevan piparkakkutalo-kaupungin rakentamista tälle joululle. Kirjassa olevien leikkiin tarkoitettujen joulutorttujen tarpeet on jo ostettu ja askartelu odottaa vain sohvalla lepäilevän pikkuisen potilaan tervehtymistä.
 
Sain olla mukana Ninan kutsumana kirjan lämminhenkisessä julkistamistilaisuudessa Tampereen Tallipihan kahvilassa. Tarjolla oli ihanat puitteet tunnelmallisen ja inspiroivan kirjan julkistamiseen, mukavaa jutustelua kirjan tekijöiden kera sekä suussa sulava suklaabuffet iltapalaksi. 
 

 
Kiitos Nina, Anne <3
 
Lumivalkoista iloa päivääsi,
Mari
 

2 kommenttia: