sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Palmikkoa ja pajunkissoja

 
"Anna kaikkesi, muttä älä periksi.
Aina on mahdollista yrittää uudelleen; lujemmin tai toista kautta"
 
 


 

 
Olohuoneeseen hankittiin joulunalla toinen sohva. Kumpainenkin nyt pehmustettuna isoilla pinoilla pulleanpehmeitä tyynyjä, väreinänsä rauhallista harmaata. Kun päivänvalo kiirehtii aamupäivällä huoneeseen illan tullen väityessä illanhämärän tieltä, tila on hetkenverran värimaailmaltaan rauhoittavan tyyni.
 
Eilisen illan myötä peittelin itseni tyynykasojen alle ja peitonkin taisin jaloilleni etsiä. Siellä sitten pienessä sohvan nurkan pesässäni kilistelin iloiten pyöröpuikoille palmikkoa niin etten sitten muuta malttanut tehdäkään. Palmikoin kudottu pipo oli pienillekin mieluinen, joten pyöritin tyhjentyneille puikoille uudenkin alun silmukoita ja kuluttelen loppuja jämälankojen keriä pipojen muotoon. Vielä tänään jatkan mieltä rauhoittavaa aherrusta enkä malttane tänäänkään lopettaa, ennen kuin yksi uusi on taas valmis...
 
Pehmoiset pajunkissat ovat jo tovin leikitelleet oksien varsilla, tienposkien vierustoilla. Ne tulivat tuliaisina luistelureissulta, ja neito asetteli ne ihastuksissaan korkeaan juomalasiin olohuoneen pöydälle. Maljakossa siellä nyt mukavasti pullistelevat, aina vain pyöreämmiksi ja pehmoisemmiksi.
...mutta, hiljaa hyvä tulee <3
 
Lempeää alkavaa viikkoa Sinulle!
Mari 
 
 
 

7 kommenttia:

 1. KAunista palmikkoa syntynyt käsissäsi♥ HArmaan sävyt ovat leikkineet tämän päivän maisemassakin levollisina ja rauhaa täynnä. TAivaalta tuprutti hahtuvaisia lumiuntuvia kuin joukoittain pieniä enkeleitä! PAjunkissoissa taitaa jo soida kevääntulemisen sävel!Minä jään huomenna omaan hiljaisuuteeni, kun muut astuvat arkeensa...

  Voi hyvin sinä ihana siellä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täällä päivä on ollut lumipyryn valkoinen, lumiuntuvat ovat olleet teräviä ja tuiskuttaneet ihan kasvoja nipistellen.
   Pajunkissat ovat aikaisessa, mutta lupaavat kevään tulevan, aivan mahtavaa <3

   Poista
 2. Mukava, kun olet jatkanut kirjoittelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva täällä on kyllä ollakin! Kiitos kun laitoit kommentin!

   Poista
 3. Kauniita tekstiilien ja neulomusten sävyjä, niin rauhallisia. Voi kun oppisin joskus tekemään tuollaista palmikkoa, se on vaan niin kaunista! Joko nyt olette löytäneet pajunkissoja! Ihanaa, kevät siis tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Harmaa on tullut kyllä jäädäkseen meille- jossain muodossa. Valkoisen kaverina miellyttää silmää oikein paljon <3
   Pajunkissoja löytyi ihan kotinurkista :)

   Poista