keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Vielä vain...


Kevään pienet ja sirkuttavat sulosuut puiden oksilla ja sydänalan täyttänyt hyvä mieli. Sirkutus kantautuu ikkunoiden läpi keittiön pöydän ääreen, kevät kertoo saapuvansa päivää hiljalleen pidentäen, ja tuoden mukanaan elämän liikahduksia sinne tänne.
 
Paljon täällä työn alla vielä on, vielä parin kuukauden ajan, eikä siihen lisää enää mahtuisi... silti ajatukset ovat olleet juuri tämän muruseni sivuilla suljetuilla. Tuumailut ja hymykuoppia kutittavat henkäykset kommenteissa ja kuluneessa mennessä sai muuttamaan pohdiskelun jälkeen sivujen asetuksia ja avaamaan taas ajatuksille paikan pysähtyä silloin kuin siltä sisimmässä tuntuu. Kuumeen keskellä on ajatuksille aikaa, eikä kello kiirehdi turhan nopeaan.
 

"Joskus
on kierrettävä kaukaa,
kun suoraan ei pääse,
mutta minä odotan sinua
sydämeeni
enkä sammuta tähtiä
vielä aamullakaan."
-Pia Perkiö-

Valon läikähdyksiä sinne ja tervetuloa matkaani uudelleen <3
 
Mari

7 kommenttia:

 1. Voi, Mari, miten ilahduin visiitistäsi Riihipirtillä!
  Mutta siis kipeänä sielläkin, voih. Tämä alkuvuosi on ollut pullollaan pöpöläisiä ilkeän sinnikkäitä. Itse ehdin olla kaksi päivää oppijoitteni luona, kun ääni sortui uudelleen. Tänään lääkäri määräili minut hiljaiseloon, äänettömyyteen, omaan pieneen retriittiin.
  Voimia sinulle toivon ja vahvistumista♥
  KAipasin Alppihovin heleän rauhaisia vierailutuokioita. Iloitsen kovasti paluustasi!
  Sinulle kaikkea hyvää toivotellen♥♥♥

  Pia Perkiön pienet viisaat sanat ovat totuutta pullollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mukavaa että ilahduit. Toden totta tuntuu, että vuosi on alkanut jatkuvan pikkuflunssan ja kuumeen voimin, hyvä kun on entisistä parannuttu... Mutta, kesää kohti, toivotaan, että helpottaa.
   Pia Perkiöllä on hienoja sanoja <3 samaa mieltä!

   Poista
 2. ♥Lämpöisin hali sinulle ja voimaa !
  Olen iloinen kun olet vielä täällä Mari kulta.
  Maria

  VastaaPoista
 3. Kivaa että palasit :). Meilläkin on sairasteltu ja olenkin nyt taas hoitovuorossa. Eskarilainen kipeänä. Saapa nähdä säästytäänkö muut. Edellinenkin yskä vielä vähän yskittää. Toipumisia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa myllätä kunnolla täällä kaupungissa nämä pöpöset, kuumeisia ja kipuisia tervehdyksiä tuntuu tulevan niin fb:n kuin puhelimenkin kautta... :( Paranemista sinne myös, toivon että säästyt <3

   Poista
 4. Olen odotellut jo kovasti postausta. Ihana kun olet takaisin kaikkine kauniine sanoinesi <3

  VastaaPoista