maanantai 3. syyskuuta 2012

Hyvin rullaaPitkästä aikaa vartavasten harkittuja sisustusostoksia. Löysin itsestäni yllättävän maltillisen osasen; mietin ja makustelin pitkään. Sitten ajattelin,  että nopeat syövät kuitenkin meidät hitaat ja niinhän viimeisenä ehdin kopan pohjalle penkomaan... Kylpyhuoneessa on kohta kauan odotettu wc-paperiteline, kaveriksi samanlaisen saa yläkerran pieni helpotushuone, kunhan ennättäisi pikkuruinen vain valmistua. Paneeliseinälle  ajattelin sitten valmistuttuaan ripustaa mansikkaisen "vanhan" koulutaulun ja ehkä seinällä uiskentelevat kalatkin.

...vielä kun löytäisi näiden telineiden pariksi sopivan seinähyllyn/ naulakon kylpyhuoneeseen, olisipa siinä kiva pyyhkeiden itseään lepuutella...


Mari

***

"Älä luovu koskaan unelmistasi. Seuraa enteitä."
-Paulo Coelho/ Alkemisti

***

2 kommenttia:

  1. Laitappa kuvia, kun nämä ihanuudet pääsevät paikoilleen :) Joskus on niin, että maltti on valttia, vaikka mä oon kyllä todella huono sanomaan noin. Kaikki pitäisi saada nyt justiin heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidanpa laittaa ;) Maltti on valttia, kunpa se nyt vaan jaksaisi kestää- nyt olisi jo pakko saada näitä paikoilleen!!! :)

      Poista