lauantai 8. syyskuuta 2012

Kaapin kätköissä


Rauhallinen ilta pienen herrasmiehen kanssa. Siskonsa lähti onnellisena ystävänsä luokse yökylään ja rutistuksin toivotti heipat ovenraosta.

Tänään ollaan herkuteltu pizzalla mukavan porukan kesken ja toivoteltu kohteliaat tervehdykset kenkäkauppiaan tädille samalla tiedustellen onko heillä mahdollisesti juuri tänään, juuri tässä kaupassa karkkipäivä.
 Karkkia onkin napamme täynnä ja lisääkin käytiin ostamassa. Karkki on huuhdeltu pillimehulla vatsan kätköihin ja kohta saunan lämmössä punastuvat äidin ja pikkumiehen posket. Kylvyssä ajateltiin ottaa varaslähtö jouluisiin tunnelmiin ja tiputetaan kylpyveteen piparkakulta tuoksuvaa suihkusaippuaa.

Rauhoittavan tuokion ystävän kera vielä illalla vietettyäni, sain uutta puhtia väsyneeseen ja syväuupuneeseen, migreenintäyteiseen viikkooni ja järjestelin "teehuoneemme" kaapin järjestykseen. Pinot pöydällä odottavat paikkaansa suljettujen kaapinovien kätkössä jossain toisaalla, mutta ainakin lasivitriinin oven läpi näky on nyt huojentavan rauhallinen ja puhdas <3

***

"Tärkeän päätöksen hetkellä meidän kannattaa luottaa vaistoon ja tunteeseen, koska järki pyrkii viemään meidät kauas unelmastamme selttäen, että vielä ei ole oikea hetki. Järki pelkää tappiota kun taas vaisto rakastaa elämää ja sen haasteita."
-Paulo Coelhon puhe hänen liittyessään Brasilian taideakatemian jäseneksi.

Pehmeyttä ja rauhallisuutta lauantain iltaan,
Mari

4 kommenttia:

 1. Heippa pitkästä aikaa! Olen itsekkin ehtinyt tosi vähän istuskella koneella, ja olinkin ihmetellyt mihin olit hävinnyt! Onneksi nyt löytyi uusi osoitteesi, jotta voin taas seurailla Alppihovin sulooisia tunnelmia :)

  Mullahan tuli myös se kuvakiintiö täyteen hetki sitten, mutta vanhoja postauksia poistamalla sain vielä vähän lisä-aikaa...

  Teillä onkin ollut mukavan kuuloinen viikonloppu. Ihanaa ja kuulakasta syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vuosi on ollut kokonaisuudessaan meillä niin kiireinen että blogien seuraaminen on kertakaikkiaan jäänyt aivan onnettomalle huomiolle. Talvea kohden into luultavasti yltyy taas :) Sinulle myös värikästä syksyä!

   Poista
 2. Voi, astiat ovat lumoavia! Itsekin niin astia, kippu ja kuppi hullu kuin olla ja voi! oikein ihania aarteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astiat ovat ihania ja pakkohan niitä ihania yksittäiskappaleitakin on haalia, kun niin somia ovat ja kohdalle osuvat. Tila varmasti tulee jossain vaiheessa vastaan, mutta jokaiselle olen ainakin minä käyttöä löytänyt ;)

   Poista