maanantai 17. syyskuuta 2012

Paikallaan

Kylpyhuoneemme nurkassa oleva pytty toimittaa päivittäin kotimme ainoata wc:n virkaa, kylpyhuoneremontin myötä meillä on näitä huoneita jokaisessa kolmessa kerroksessa yksi. Peperiteline ruuvattiin paikoilleen kylpyhuoneeseen sunnuntaina ja mietin jo telineen viereen pientä koukkua käsipyyhkeelle. Minusta teline on kaunis!

 Keskikerroksemme  wc-tila ei ole pitkään aikaan jaksanut kiehtoa eikä ole onnistunut saamaan minkäänlaista inspiraatiota aikaan. Siellä seinäpintaa peittää pääosin kummallisen näköinen reikätiili, repsottavat kaakelinpalaset ja muoviputket täydellisenä kaaoksena. Sunnuntaina sieltä siirrettiin menneen kylpyhuoneremontin ajaksi hankittu suihkukaappi uuteen kotiin ja parempaan käyttöön, joten ehkä sielläkin voisi hiljalleen jotain siistiä pintaa saada aikaan.  Tosin, suurenmoisena yllätyksenä yhden seinän rapsahtelevan haperon tasoitteen alta löytyi kuitenkin valtavan kaunis tiiliseinä! Ihan unelmien täyttymys joka todennäköisesti on ja pysyy, eikä sitä sieltä peittoon lähdetä piilottamaan kovin pikaisesti. Yläkerran pieni huone helpotus taas on niin pientä vaille valmis, mutta jostain syystä sen viimeistelyyn ei kuitenkaan meinaa aikaa löytyä mistään.
...jos jollakulla olisi siis paria ylimääräistä tuntia/ vuorokausi minulle tänne lahjoittaa, ne tulisivat enemmän kuin tarpeeseen :D

Syksyn kirpeyttä ja uusia inspiraatioita viikkoosi,
Mari 

2 kommenttia:

  1. Kauniin näköistä! Ikävä kyllä minulla ei ole lahjoittaa lisätunteja, ne kun meinaavat aina loppua itseltäkin :)

    VastaaPoista
  2. Kaunista ja niin sinua :-)! Eipä minultakaan noita tunteja liikene, kun itsekin tarvitsisin sen muutaman lisää. Nyt tosin flunssa ja ennen kaikkea menetetty ääni pysäytti ja edessä on hiljainen päivä kotona.

    VastaaPoista