perjantai 13. heinäkuuta 2012

Välähdyksiä viikon varrelta

Pilvet eivät tahdo nyt tietää mitä tekisivät; vihmovat vettä epävakaisesti ja hetkessä heläyttääkin aurinkoisen hymyn. Nihkeys tarttuu iholle ja hätisyttää hyvät unet tiehensä.
Sisäinen kello tietää herätellä aamuisin aikaisin, mutta kuinka ihanaa onkaan kääntää kylkeä vielä kerran ja todeta että muutkin vielä tuhisevat...
...silloin kun ei huvita nukkua olen hakenut käsiini taas villasukantekeleet ja yritän saada niistä valmista.

Eteinen on nyt siistitty pintaremonttia varten ja lattialla odottelee 18 litraa maalia- se riittää olohuoneeseenkin ja vielä taitaa sitä jäädäkin! Pohjatyöt on tehtävä vielä tänään. Kattokruunu siirrettiin lepäilemään lattialle huomiseen ja kruunun kristallit tanssivat matolla kevyesti seinille läikähdellen silloin kun aurinko lämmittää säteillään olohuoneseen.

...hmm, mietin maltanko nukahtaa tänään laisinkaan ja pyyhinkö huomenna häkellyksen kyyneleitä kun tila on parin vuoden odotuksen jälkeen vihdoinkin hunnutettu vaaleaksi?

Aurinkoisuutta päivääsi,
Mari

***
Ajattelin kuun lopulla järjestää arvonnan, johon saavat osallistua lukijaksi liittyneet, mutta siitä sitten tuonnempana lisää :)

***

4 kommenttia:

 1. Meidän pilvillä ei ole tuota ongelmaa, ovat auringon edessä ihan koko aika, muuttaisivat jo kauemmaksi.
  Jos silmäsi kostuvat huomenna, ne taitavat olla onnenkyyneliä;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa maalausurakkaa ja aurinkoisuutta myös teille <3

  VastaaPoista
 3. Mukavaa maalauspäivää! Odotusten täyttyminen on niin ihana asia.
  Käsityösi näyttävät kauniilta. Tuo sukkamalli on upea. Minusta on niin inspiroivaa katsella käsityökuvia :)
  ps. Lupasin aikapäivät sitten osallistua sinulta saamaani haasteeseen, jossa kerrotaan melko kattavasti itsestä ja omasta elämästä. Olen aivan unohtanut, anteeksi!! Ehkäpä saan jotakin aikaiseksi vielä jossakin vaiheessa tai sitten annan blogin muuten vain kertoa tarinaansa minusta. Se varmaan jäi siksi, kun hiukan arastelin kovin yksityiskohtaista kertomista vaikka toisaalta asia tuntui kivalta haasteelta. Ajattelin vain huikata, että tällaisissa pohdinnoissa asian suhteen :)

  VastaaPoista
 4. Voin jo uskoa miten kivan valkoista teille tulee, kyllä sitä nykyään pienistä asioista tulee niin iloiseksi =) Meillä alkanee myös elokuuussa remontti ja niinikään olokkari ja makkari laitetaan valkoiseksi, sitä odotellessa =) lämpöä viikonloppuun,toivottavasti pian nähdään!!

  VastaaPoista