tiistai 10. heinäkuuta 2012

saippuaista

On onni omistaa ikioma "hovihankkija".
...Teen ihanaisen luona löytöjä aina silloin tällöin ja tänään löytyi mm. tämä ja taisinpa tehdä varauksen myös kirjoituspöydäksi passelista vanhasta pöydästä. Launtaina olisi vuoro kirpparikierroksen... kädet ihan kutiavat jo :)

Nyt kuitenkin lomailu kutsuu, joten on riennettävä!

<3 Mari

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) Yksi niistä kyllä, pienikin löytö saa niin hyvälle mielelle <3

   Poista
 2. Voi miten mukava yllätys oli löytää täältä uusi postaus! Kivoja löytöjä olet taas tehnyt. Vinkkisi mukaan alkoi itsekin tehdä mieli kirppiskierrokselle. ;-)

  Ai niin, heittämääsi haasteeseen on vihdoin vastattu, juttu löytyy Kaloriinan kamarista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!!!
   Ihana kuulla myös sinusta! käynpä lukaisemassa haastevastaukset tuota pikaa :)
   Toivottavasti kesäsi on mennyt leppoisasti <3

   Poista
 3. Hovihankkija kuulostaa aika kivalta. Minun kirpparikierroksesta on kyllä aikaa aivan liian kauan, ehkä sitten lomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain ;) on ihanaa kuin maku menee yksiin ja löytöjä voi tehdä ihan lähellä omaa kotia- ja kaikissa hankinnoissa on aina silloin oma erityinen tunnelmansa <3

   Odotan jo lauantaita. Vallankin jos matkan varrelta löytää jonkun kesäkirppiksen <3

   Poista
 4. Ihana saippua systeemi :)
  Mie eilen vietin parikin tuntia surffaillen ja opiskellen saippuan valmistusta. Enää puuttuu tarkka keittiövaaka! Sitten alkaa valmistus :) Onhan meillä tuollainen samanlainen vaaka mikä siullakin täällä blogissa jossain kuvassa vilahti. Se sellainen valkoinen. Meillä keltainen versio siitä :) Sillä tuskin ihan gramman tarkkaa lukemaa saa.. joten täytynee hankkia kiltisti vähän uudempi vaaka suosiolla :D

  Liityin tänään uudeksi lukijaksi pienen tutkimusmatkan jälkeen. Täällä on niin kaunista :) Kiitos sille joka oli linkittänyt arvontasi sillä sitä kautta löysin tänne :)

  VastaaPoista