sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Valkoisia sisustusunelmia ja Navettamarket

 
 
 
                                                           Sovituskoppi kaunis kuin koru <3

 

 
                                                 

 
 
 


 

 
...Saavutin pitkästä aikaan sen tunteen, kun katse loputtomasti harhailee ja kädet hypistelevät koskettaa kaiken kauniin pintaa. Sydänväristykset tuntuivat puseron pinnan alla ja nostivat ihon ihastuksen hahtuvalle
- kierros oli tehtävä toisen ja kolmannenkin kerran!
 
En pitänyt mitään kiirettä pois, täällä halusin vain pysähdellä ja ihastella, ahmia sydämeni niin kukkuroilleen kuin vain mitenkään olisi mahdollista. Tämän putiikin tunnelmassa ei voi olla huomaamatta rakkautta sisustusunelmiin ja niiden luomiseen sekä lahjaa, jolla tuota rakkautta asiakkaiden nähtäväksi puetaan!
Sisustusmyymälän ohessa toimii tunnelmallinen kahvila ja yläkerrassa sijaitsee navetta-market, jossa myydään lähialueen luomuherkkuja.
 
 Padasjoen Auttoisissa (Keinuhongantie 54) sijaitsee hengityksen salpaavaa suloisuutta lifesty puodissa nimeltään Suvimarja.
 
 Putiikissa syksy näyttää tällä hetkellä valtavan kauniilta!
... jos rakastaa sisustamista ja valkoisen eri sävyjä, odottaa malttamattomasti talvea, pakkaspäivien kuuraamia hetkiä ja hankien kimallusta, kirjoita seuraava päivämäärä ylös;
 putiikin joulu avataan 16.11.2013 <3 <3 <3
Suvimarjan löytää ennen joulunavausta  Sadonkorjuu-messuilta 4.-5.10.2013 ja nettipuotia rakennetaan parhaillaan!
 
Älä siis vain aja ohi jos lähettyvillä matkustat!!!
 
Minä ostin mukaani joitain sisustus- ja vaateunelmia ja otin matkaevääksi sellaisen insiraatioryöpyn, että parissa tunnissa koti on taas viritetty tunnelmatilaansa! Tällä jaksaa taas pitkään <3 Kiitos Suvi!
 
<3, Mari

ps. täällä lisää upeita kuvia:
 https://www.facebook.com/suvimarja.fi/photos_stream

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä - näyttää olevan nettikauppakin, mutta eihän siinä tuohon miljööseen pääse. Ehdottomasti pysähdyn, jos tuolla päin liikun.
  Mukavaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nettiputiikki täydentyy kuulemma pikkuhiljaa. Itse tahdon tänne ehdottomasti päiväkahville ystävien kera- onneksi ajomatkaa ei meiltä tuonne tunnelmamiljööseen ihan liiaksi ole <3
   Mukavaa sunnuntaita myös sinulle :)

   Poista
 2. Onpa ihanan oloinen putiikki. Ahmin täällä myös aiempien postauksien kauniita tunnelmia. Hyvää oloa sunnuntaipäivääsi ja tulevaan viikkoon <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Käy ihmeessä, ihastut varmasti! <3

   Poista
 3. Ihana puoti, mutta niin kaunkana...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hyvä tietää jos sattuu joskussa matka sen ohitse :)

   Poista
 4. Voi mikä ihanuus! Sormet näppäilee heti osoitetta reittihakuun selvittääkseen kuinka pitkä matka on edessä :) Näytähän täälläkin mitä tarttui mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Eikä ihan kovin pitkä matka meiltä päiväkahville <3 ehkä kuvailen ostokseni joku pv ;)

   Poista