torstai 9. toukokuuta 2013

Hiirenkorvia 
Puiden oksille on syntynyt pieniä vihreitä. Polkujen varsia tervehtivät tuhannet ja taas tuhannet siniset tähden muotoiset ja niiden pinnalla kimmeltää vielä viimeöiden sateen tanssi. Ohitse lentää kevään ensimmäinen perhonen, pastellinsitruunainen ja muurahaisilla on valtava urakka.
Rauhallisella pyöräretkellä ihasteltiin kevään ihmeitä samalla kun pehmeä tuuli sai puhaltaa osalleni rantautuneen flunssan väsyttäviä rippeitä kaukaisuuteen.
 
Pieni auringon säde taittaa hiljaa takaisin harmaaseen- pilvet laineilevat hyvin hiljaa ja tuuli keinuttaa tyynesti koivun pieniä hiirenkorvia. Luonto ikkunan takana hämärtyy.
Harmaan sadehämärän keskelle saadaan jotain hyvää kun mukaan laitetaan kardemumman maku ja tuoksu- vohvelitaikina paistuu kauniiksi ristikkosydämiksi ja rinnallaan viihtyy heleänpunainen hillosilmä.
 
♥♥
 
Olemalla kiitollinen siitä mitä sinulla jo on, saat sitä lisää. Keskittymällä siihen mitä sinulla ei ole, varmistat ettei sitä ikinä tule olemaan riittävästi.
-Oprah Winfrey
 
Tyynen torstain toivotus,
Mari

4 kommenttia:

 1. Tämä kaikki keväinen loisto on ihan ihmeellistä!
  Kuinka yhtenä aamuna masentavan harmaa nurmikko olikin jo vihertävä:) Tuntuu kuin kaikki nyt alkaisi tapahtua kiihtyvällä suorastaan hengästyttävällä nopeudella, itse ei enää meinaa perässä pysyä;)

  Joskus on hyvä pysähtyä, katsoa ja hymyilä itsekseen, kaikki on niin hyvin...ja kiittää Isää:)

  Ihanaa ja suloista äitienpäiväviikonloppua!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella hyvä pysähtyä välillä ja antaa tuulien tuivertaa kaikkea hyvää ympärillemme <3

   Kaunista viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Kauniita sanoja ja suloinen kuva. Tuo on niin totta, että tulisi huomata kaikki, mikä on hyvin, sitä yleensä kuitenkin aina on. Sen huomaaminen ja arvostaminen ja kiitollisuus-hyvää elämää tässä ja nyt.

  Ihania kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin <3

   Kevään kauniita hetkiä myös sinulle!

   Poista