sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntai


 
Jokakeväinen se tuntuu olevan, että hakee huoneisiin sinisen. Tyynyissä, astioissa, helmililjoissa... jokainen mennyt ja saapuva kevät!
 
Kevät on sulatellut viimeinkin lätäköiksi rappusten jäitä mutta päivä on ollut hyisempi kuin eilen. Ei antanut mukavuutta ulkoilla niin paljon kuin eilen. Riippusiltojen suojassa sorsat pitivät etäisyyttä ja lapset turhautuivat. Lämmin retkikaakao oli nopeasti juotu vaikka aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta-  kotiin oli siis juostava hyisen tuulen rutistaessa ympärillä.
 
Ikkunaruutujen pöly alkaa häiriköidä, mutta ensi viikolla on loma ja häiriköinti saa tulla päätökseen. Pitkään aikaan edessä on lomaviikko ja mitä minä haluan tehdä- siivota, kuurata ja hätistellä pölyt pois. Nauttia ihan putipuhtaasta kodista ja leipoa kakun!
 
Olen huomannut taas kuluttavani ahkerasti sisustuslehtien sivuja, levitellyt inspiraatiosivuja huoneesta toiseen ja silmäillyt niiden antia taukoamatta... kiinnitellyt muutamia kuvia jääkaapin oveen ja silmiä räpsytellen suostutellut miestä taikomaan kesäkukkasille lepopaikkaa ikkunalaudoille. Kesällä voisi olla erilaisia kukkasia kuin ennen, erilaisissa astioissa, erilaisissa tunnelmissa. Ehkä terassilla ei olekaan isoa pöytää vaan ihan joku pieni, sellainen johon voisi kahvikupin ja hyvän kirjan laittaa lepäämään...
 
Nukkekoti-projekti taidetaan laittaa käyntiin tänään, tapetoidaan niitä kun kodin seinille ei voi niin nyt tehdä. Suunnitelmat on jo valmiina, sinne tulee saunakin- iskä on luvannut tehdä lauteet :)
 
Kaunista tulevaa viikkoa.
 
"Joka päivä voi tehdä löytöjä.
Joka päivä voi etsiä aarretta
ja jokaiseen päivään niitä on varattu."
-Marleena Ansio
 
Mari
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Me nautimme termarikaakaot Seikkailupuistossa tuulensuojassa. Lomaviikko kuulostaa niin hyvältä. Olet sen todella ansainnut. Minäkin käyttäisin liikenevän ajan kodin kuuraamiseen...heti kun on seuraava vapaa jolloin aurinko ei houkuttele pihalle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me viihdyimme siellä eilen ja todella tuntuu mahtavalta olla viikko hitaita aamuja vastassa vaikka sisällään viimeisiä koulutöitä kantaakin. Silti, kuuraan ja puunaan, takuuvarmasti :D

      Poista