keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Olisi kai aika opetella

Olen kehno ehostaja.
Olen vaalea, väritön... hillittyjen värien ystävä, sellainen, joka ei juuri massasta erotu. Ei kai yli kolmekymppisen enää tarvitse väreillä räväyttääkään, mutta silti, olisi kai viimein aika opetella, kun opintoihinkin moinen kuuluu... opetella kunnolla sellainen perussiisti arkimeikki sellainen joka pysyy päivän läpi kuulaana ja kauniina ja saa ilmeen näyttämään raikkaammalta.

 
Ehostukseeni ei ole juuri viimevuosina kuulunut muuta kuin pohjustus ja silmien rajaus ripsivärin kera. En minä aamulla jaksa, enkä ehdi ja viikonloppuna on mukava antaa kasvojen ihon olla ilman mitään kummempaa kuorrutusta. Tänään huuliini koulussa sipaistiin räikeä puna, enkä voi kieltää olleeni valtavan huojentunut, kun ruokatauon jälkeen puna oli huuliltani hävinnyt. Ei ollut minua, ei sitten ollenkaan.
 
Kaivellessani meikkipussiani totesin, että sieltä puuttuu ja paljon, joten kävin ostoksilla kanta-asiakkaan etuja haalimassa. Ei paljon, eikä mitään räikeää. Perusmeikkiin pientä lisää. Jospa pohja pysyisi tällä puuterilla nyt siistimmin paikoillaan- en ole irtopuuteria lukion jälkeen edes käyttänyt. Oppia ikä kaikki tässäkin, eikä koskaan ole liian myöhäistä oppia uutta, niinhän?
 
...Diorin sain ystävältäni koska hän ei siitä pidä. Nipistelee mukavasti huulilla mutta siitä pullistavasta osasesta en nyt niin tiedä :D


 
Huomenna ehkä totean, että yritys hyvä kymmenen, ja pyyhin luomiväriä pois luomet punakkuutta kiljuen... jää nähtäväksi!
 
Mari

8 kommenttia:

 1. Minä myös väritön ja kehnoista kehnoin ehostaja. Tänään kävelin Sokoksen meikkiosaston läpi ja mietin, että pitäisi kai ja ihan haluaisinkin uudistaa esimerkiksi puuterini (arvaa vaan, siis Lumenen ihan perus meikkipuuterilla menen)ja huuliinkin jotain kivaa tekisi mieli. Ehkä talven juhlakauden tullen rohkaistun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, me menemme siis hyvin samalla linjalla <3 Ostin tuon huulikiillon koska sitä kovasti on pidetty. Mukavaltahan tuo huulillani tuntuikin ja jopa paremmin muita pysyikin- siis Clarins.
   Tuo puuteri oli opettajamme suositus, joten luotan sen erinomaisuuteen :)

   ...kyllähän meitä "hiirulaisiakin" saa olla, rohkeasti ja ihan juuri tällaisina oman oloisinamme <3

   Poista
 2. Minä kaipaisin kunnon kädestä pitäen-opastuksen oman naamani ehostukseen, koska sen laittamiseen en paljoa osaa tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin olen kaivannut, odottanut opiskeluiden parissa varmasti enemmän kuin mitään muuta... mutta hups, kyllä täytyy sanoa, että olikin sitten se kaikkein vaikein tähän mennessä, ei tunnu siveltimet pysyvän kädessä ihan nappiin :/
   Vaatii rankkaa harjoittelua, joten ehkä se siitä?!
   ...silti luulen, että pitäydyn tässä hiirenharmaassa perusjutussa jos vaikka ehkä se taito karttuisikin ajan mittaan ;)

   Näitä opastuksiahan on tarjolla kyllä, ihan kohtuu hintaankin.

   Poista
 3. Tänään ainakin onnistuit hienosti <3
  ...toimi hämärässä autossa vallan mainiosti :).

  VastaaPoista
 4. Niin....ja sulle on tunnustus mun blogissa. Tartu siihen jos huvittaa :).

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis, tartun siihen varmasti <3

  VastaaPoista